Verlies van seksuele drift of verlangen

Verlies van seksuele drift of verlangen

  • 29 mrt 0

Een algemeen erkend probleem van langdurige relaties is het bijhouden van de seksuele vonk in de relatie. Er zijn zo veel dingen die in de weg kunnen zitten zoals carrières, routines, gezondheidsproblemen, kinderen en zelfs gewoon gebrek aan interesse. Na verloop van tijd wordt, wat vroeger een paar keer per week misschien een keer of twee keer per week, dan een paar keer per maand wordt tot soms, dat er geen sex meer in de relatie wordt uitgeoefend. Ooit. En dat voor een partner of de andere, kan een deal-killer zijn.

De waarheid is dat we niet voor altijd geile tieners blijven. Veel lange termijn partners worstelen met een verlies van verlangen of seksuele drift op een bepaald punt in hun relatie. En dat is normaal. Helaas, velen ook breken, omdat ze niet in staat zijn om openlijk te praten over dit probleem en een oplossing samen te vinden. Seks is een spel voor twee. Dat betekent dat als je het niet krijgt, zowel u als uw partner betrokken moeten zijn om een oplossing te vinden. Hier zijn enkele tips over wat te doen als de seks in je relatie opdroogt.

Stel jezelf open

De kwestie van gebrek aan seks gaat nooit weg op zijn eigen. Zwijgen en het toestaan dat frustratie zich laat opbouwen maakt het nog erger; niets doodt de stemming meer dan woede en stil broeden. Om deze vicieuze cirkel te vermijden vergeet het aanraken voor een minuut en begin te praten. U moet jezelf openstellen voor je partner over hoe je je voelt. Als het gebrek aan seks je leven en je gevoelens voor elkaar beïnvloedt, moet je dat erkennen. Praten over het feit dat je geen seks hebt is niet altijd sexy, maar geen van beide krijgen geen seks. Wilt u terug om onder de lakens bezig te zijn dan zou u beter kunnen opschieten en praten met elkaar.

Natuurlijk, is het te praten erover niet gemakkelijk. Ons seksleven heeft de neiging om een zwakke plek te zijn, vooral als er dingen niet goed in gaan. We hebben de neiging om te reageren, om gekwetst te worden, of aangevallen te voelen wanneer onze partners een probleem naar voren brengen. Als je gaat om de eerste stap te zetten, kies je woorden zorgvuldig. Praat over hoe je je voelt. En niet, in geen geval, ga je je partner beschuldigen van iets.

Onderwerpen:

Leave A Comment