Uit de friendzone ontsnappen

Uit de friendzone ontsnappen

  • 13 dec 0

De laatste plek op aarde waar je je als man wilt bevinden is in de friendzone van een vrouw tot wie je je aangetrokken voelt. In de friendzone voelt een vrouw zich niet (seksueel) tot je aangetrokken, ze ziet je als een vriend en niets meer dan dat.

De friendzone is een plek waar je jezelf in hebt gestopt en waarschijnlijk zit je er op dit moment middenin, aangezien je dit artikel zit te lezen.

In dit artikel zullen we je een manier geven om aan de friendzone te ontsnappen.

Je kunt je er niet uitpraten

Je kunt je niet uit de friendzone praten. Om uit de friendzone te ontsnappen zal je eerst je manier van denken en je gedrag moeten veranderen.

Het heeft geen nut om haar er van proberen te overtuigen dat je een geweldige vent bent en dat ze een grote vergissing maakt door niet in te zien hoe geweldig je wel niet bent en dat soort dingen.

Geen woorden maar daden. Het gaat om de acties welke je maakt. Het zijn ook je acties geweest welke je in de friendzone hebben gestopt en het zijn je acties welke je uit de friendzone kunnen halen.

Je hoeft ook niet te gaan proberen om haar te gaan veranderen, dit zal je alleen maar dieper in de friendzone stoppen. Het gaat erom dat jij zelf veranderd, je zult moeten veranderen in je gedrag.

Je bent niet onaantrekkelijk, je doet onaantrekkelijk

Je bent in de friendzone beland omdat je je onaantrekkelijk gedragen hebt, niet omdat je onaantrekkelijk bent. En zelfs al zou je fysiek onaantrekkelijk zijn dan kan een vrouw zich nog steeds onwijs tot je aangetrokken voelen door je gedrag en je acties.

Vrouwen kunnen zich zelf door de meest knappe mannen niet aangetrokken voelen als zij geen aantrekkelijk verdrag vertonen. Kortom: het is je gedrag wat je in de friendzone heeft doen belanden en wat je uit de friendzone kan halen.

Verwacht niet een ander resultaat als je hetzelfde doet

Als je altijd een bosje bloemen voor haar meeneemt dan kom je echt niet uit de friendzone als je dit keer een grotere bos bloemen voor haar meeneemt. Of door haar nog meer complimentjes te geven als anders of nog vaker de rekening van een drankje of een hapje te betalen.

Ga de dingen die je normaal gesproken doet niet proberen nog beter te doen om bij haar in de smaak te vallen. Je kan geen ander resultaat verwachten als je hetzelfde (maar dan nog meer of beter) doet als altijd.

Om uit de friendzone te komen zal je iets moeten doet wat je anders nooit doet. Alleen door iets anders te gaan doen mag je een ander resultaat verwachten. Het gaat erom dat je de manier waarop ze je ziet kan veranderen, zodat je kan veranderen hoe ze zich over je voelt waardoor ze uiteindelijk kan veranderen op wat voor een manier ze je als vriend ziet.

Matig met bellen en tekstberichtjes

Als je een verandering wilt doorvoeren dan kan je haar (veel) minder vaak gaan bellen en tekstberichtjes sturen, het beste is een tijdje gewoon helemaal niet. Ze zal anders over je na gaan denken. Het voordeel is dat je haar wat ruimte geeft en ze gaat toch nergens anders heen. Je zit in de friendzone dus erger kan het niet worden. Als ze met een andere man op een date gaat dan had ze dat ook wel gedaan als je haar vaak belde en berichtjes stuurde.

Als je haar normaal gesproken dagelijks berichtjes stuurde en nu ineens niet meer dan zal je haar volledige aandacht krijgen als jullie weer contact met elkaar hebben. Dit heb je nodig om uit de friendzone te kunnen ontsnappen.

Maak het haar niet makkelijk

Is het je weleens opgevallen dat vrouwen zich juist aangetrokken voelen tot die ene man die al een vriendin of een vrouw heeft. Of die man die al door meerdere vrouwen is aangesproken in het café en niet tot die man die zich figuurlijk voor hun voeten werpt. Het zit in de natuur van vrouwen dat zich juist aangetrokken voelen tot die man die moeilijk te krijgen is. Door haar minder te bellen en tekstberichten te sturen zend je het signaal uit dat je harder to get aan het worden bent.

Geef haar de kans om je te gaan missen

Door haar een tijdje niet meer te bellen en door niet meer af te spreken geeft je haar de gelegenheid om je te gaan missen. Ze kan over je gaan denken en zich afvragen hoe het met je is.

Vrouwen zijn van nature nieuwsgierig en van deze nieuwsgierigheid kan je gebruik maken door haar zich te laten afvragen hoe het met je is en waar je mee je bezig bent.

Toon minder interesse

Als jullie weer afspreken dan kan je minder interesse tonen dan je normaal gesproken zou doen. Als je teveel interesse toont dan weet ze dat ze altijd een beroep op je kan doen als vriend. Door minder interesse te tonen maak je een verandering en daag je haar uit, je daagt haar uit om moeite te gaan doen om je in haar buurt te houden.

Natuurlijk ben je nog wel geïnteresseerd in haar, je laat het alleen minder blijken. Dat zal je aantrekkelijker maken waarmee je je kansen om uit de friendzone te komen vergroot.

Normaal gesproken kan je je er misschien over opwinden als ze over andere mannen praat. Dan ga je een betoog houden dat dat niet de goede mannen voor haar zijn, dat soort dingen. Maar nu ga je dat anders doen. Je laat merken dat je er totaal niet mee zit als ze met andere mannen op een date is geweest, het doet je helemaal niets (althans, dat is wat je laat merken). Je laat gewoon geen enkele emotie blijken.

Je zult merken dat er dan iets magisch gebeurt. Juist omdat het je niets doet en je geen emoties toont zal ze je aantrekkelijker beginnen te vinden. De eerste belangrijke stap om uit de friendzone te komen is gemaakt. Dit hard-to-get gedrag zal je moeten doorzetten tot dat je de friendzone definitief verlaten hebt.


Leave A Comment