Tips om een relatie te onderhouden

Tips om een relatie te onderhouden

  • 29 mrt 0

In een relatie moet je wel altijd hard werken om deze te laten slagen. Daarom is het belangrijk altijd aan bepaalde speciale dingen te denken. Denk er altijd aan de verjaardag van uw partner. Er is niets verschrikkelijker dan je partner te vergeten. Het maakt niet uit hoe oud je partner wordt je moet gewoon altijd zijn / haar verjaardag onthouden hun verjaardag en ze moeten hetzelfde doen. Zelfs als je geen dure verjaardagscadeau kan kopen, kan gewoon zeggen gelukkige verjaardag en het erkennen van hun verjaardag ze al goed doen.

Als je al jaren getrouwd bent dan kun je de geloften vernieuwen. Herbeleef het moment wanneer de twee van u besloten om een te worden . Bij de vernieuwing van uw geloften, hoef je geen groot feest met alle vrienden die je kent uit te nodigen, je kan gewoon je partner en jouw familie uit nodigen en dichbij zijnde vrienden. Het belangrijkste is het maken van je eigen geloften. Neem de tijd en denk na over alle dingen die je graag wilt. Lees een gedicht en schrijf een passage uit het gedicht, dat uitdrukt hoe je je voelt, kopiëren en plakken van het gedicht is niet toegestaan. Dit zal jullie beiden de kans geven te bedenken waarom je elkaar en de dingen die je leuk vindt om elkaar lief hebt.

Hygiëne is belangrijk voor romantiek. Er is niets erger dan knuffelen ’s nachts met uw partner en ze ruiken niet zo goed want dan is het moment is geruïneerd. Wees spontaan. Stop met het instellen van dagen van de week op wanneer je seks gaat hebben. Stop met het stellen van de vraag ‘Wil je seks hebben vanavond?’ En doe gewoon een beetje spontaan. Zet uw behaaglijk, niet-zo-sexy pyjama opzij en koop voor jezelf iets sexy, iets wat je partner leuk zal vinden en op kan geilen.

Maak uw partner een ontbijt op bed, of bel ze op hun werk tijdens de lunch en vertel ze iets kinky en sexy, dat laat ze aan je denken de hele dag door. Je kunt ook geregeld een douche met je partner nemen als je dat liever wilt. Dit bouwt intimiteit, romantiek, en het zal de liefde terug brengen in je leven.

Schrijf liefdesbrieven. Dit is iets wat we, zowel vrouwen als mannen, helemaal vergeten. Maar ook een avondje bankhangen en naar romantische films kijken is al voldoende om het vlammetje te doen branden.

Onderwerpen:

Leave A Comment