Tesamen.be

Tesamen.be

  • 07 jul 0

De Belgische datingwebsite Tesamen heeft al een hoop leden kunnen koppelen.

Dit komt mede door de unieke werkwijze die de website gebruikt om individuen bij elkaar te brengen. In dit artikel worden de unieke eigenschappen van Tesamen uitgelicht.
Allereerst moet de gebruiker zich aanmelden. In plaats van de echte naam te gebruiken moet er gekozen worden voor een schuilnaam. Dit maakt het systeem soepeler, aangezien gebruikers elkaar dan niet kunnen opzoeken op Facebook. Door deze mogelijkheid te elimineren zullen gebruikers elkaar leren kennen via de website, zonder dat er vooroordelen ontstaan.

Voordat de gebruikers kunnen beginnen met het vinden van de ideale partner moeten zij een profiel opstellen. Tesamen heeft een aantal unieke eigenschappen wanneer het aankomt op het creëren van een profiel. De gebruiker dient een foto te uploaden, samen met persoonlijke informatie. Daarnaast wordt er een persoonlijkheidstest afgenomen. Deze heeft geen verdere invloed op de zoekresultaten, maar geeft andere gebruikers wel een goede indicatie van de persoon. Leden spreken vol lof over deze test en het heeft bijgedragen aan vele relaties en dates.

Nadat de gebruiker een profiel heeft gecreëerd controleert een moderator het profiel. Hij doet dit op basis van meerdere factoren. Daarnaast wordt het profiel getest op echtheid. Veel datingwebsites doen dit niet, waardoor er een hoop nep-profielen te vinden zijn. Bij Tesamen is door deze quality check geen nep-profiel te vinden.

Klik hier voor meer info

De zoektocht op Tesamen

Nadat het account is goedgekeurd kan de gebruiker beginnen met zoeken. De website kent handige filters die de gebruiker kan inschakelen. Zo kan er een leeftijd gekozen worden en de maximale afstand. Wanneer de gebruiker een leuk profiel tegenkomt kan er contact worden opgenomen. Het eerste contact verloopt veelal via het e-mail adres van Tesamen, zo weet de andere persoon niet meteen om welk profiel het gaat. Klikt het? Dan kan er verdere actie worden ondernomen en worden de profielen openbaar gemaakt. Vervolgens is het aan de gebruikers om een afspraakje te maken. Deze formule heeft geresulteerd in duizenden tevreden gebruikers uit heel België.

Waarom kiezen voor Tesamen?

Veel datingwebsites hebben dezelfde karakteristieken en mogelijkheden. Tesamen heeft echter een heel nieuw concept ontwikkeld omtrent het online daten. Duizenden gebruikers hebben al gemerkt hoe handig deze methodes zijn. Regelmatig vinden er onderzoeken plaats onder de gebruikers van Tesamen. Het laatste onderzoek laat zien dat 92% van de gebruikers Tesamen beter vinden dan andere datingwebsites die zij voorheen hebben geprobeerd. Lees hier de succesverhalen.

Nieuwe gebruikers kunnen Tesamen teven gratis uitproberen voordat zij overgaan op een betaalde account. Hierdoor kunnen nieuwe gebruikers eerst kijken of de website écht voordelen biedt ten opzichte van andere datingsites. Uit statistieken blijkt dat 85% van de gratis leden overstapt op een betaalde account omdat zij tevreden zijn met het datingsysteem van Tesamen.

Gerelateerde artikelen


Leave A Comment