Relatieplanet.be

Relatieplanet.be

  • 03 jun 0

Relatieplanet.be,

Is relatieplanet een betrouwbare datingsite? JA !
Relatieplanet is een hele grote Belgische datingsite, één van de grootste van de Benelux.
Iedere week schrijven zich dan ook zo’n 6000 nieuwe leden in op Relatieplanet.be.
Dit is natuurlijk zoveel en dan is er ook een hele grote activiteit op de site, dit betekend meer mensen online wat zich resulteerd dat men vlugger een date kan vinden op Relatieplanet.be.

Relatieplanet.be doet persoonlijke controle op “Alle profielen !

Omdat er iedere dag zoveel nieuwe leden, foto’s en nieuwe content van leden bijkomt word de datingsite gecontroleerd door de member memberdesk. Dit zijn levensechte mensen en geen pc software.
Ieder nieuw woord dat op de site komt word gecontroleerd. Kwaliteit, privacy en betrouwbaarheid staat hier hoog in vaandel. Ook foute teksten, foto’s, schelden, reclame worden per direct verwijderd.

Discretie gegarandeerd op Relatieplanet.be

Enkel wanneer je volwaardig lid bent op Relatieplanet.be kun je ook andere profielen zoeken en lezen.

Gratis start bij inschrijving als member bij deze succesvolle datingsite.

Als je u inschrijft als lid, is dit volkomen gratis, je krijgt dus éérst de kans om de site te verkennen en als dit u bevalt kun je betalend lid worden.
Als gratis lid beschik je over een persoonlijke profiel en berichten inbox.
Hierbij kun je tot twintig foto’s bij uw profiel plaatsen, wat toch zeer veel is.

Betalend lidmaatschap.

Als betalende lid krijg je Full membership toegekend. Het is hetzelfde in verband met foto’s plaatsen bij je eigen profiel en je krijgt toegang tot alle andere profielen.
Het verschil bij gratis en betalend is dat je bij gratis enkel de profielfoto van andere leden kan bekijken, als betalend lid krijg je Alle foto’s te zien en natuurlijk kun je onbeperkt interesseberichten sturen per dag naar andere leden.

Hoeveel kost een abonnement bij Relatieplanet.be ?

Er worden verschillende abonnementen aangeboden, uit onderzoek is gebleken dat je meeste kans op succes hebt in de eerste drie maanden na je aanmelding en betaling als volwaardig lid op de site.
Dus misschien wel een aanrader om dit abonnement uit te proberen !

Voor één maand betaal je 28,50 euro en voor 43,50 ben je drie maanden lid. De drie maanden zijn dus extra voordelig en geven je voor dat extratje ook extra veel tijd om op je gemak naar een date te zoeken.
Zes maanden kost je 63,50 euro en voor één jaar amper 86,50 euro.
Al bij al zijn dit toch wel redelijk goedkope abonnementen en als je u registreert op deze hoge kwalitatieve datingsite, zul je wel weten dat het iedere eurocent waard is !
Let op, prijzen kunnen altijd gewijzigd worden door relatieplanet.be, voor zekerheid gaat u beste naar de datingsite en registreert u zich gratis en dan kan u de prijzen bekijken en beslissen of u betalend lid wil worden.

Meld je vandaag aan !

Gerelateerde artikelen


Leave A Comment