Parship

Parship

  • 13 okt 0

Partner vinden via Parship

Social media biedt veel mogelijkheden voor mensen om contacten te onderhouden met vrienden en bekenden. Door deze connecties ontmoet je mogelijk ook mensen die je nog niet kent en wellicht zit hier iemand tussen waarmee het meer dan leuk klikt. Echter blijkt dat het vinden van een serieuze partner via deze weg nog weleens te wensen over laat. Daarnaast is het door de drukte van alledag vaak nog eens extra lastig zijn om iemand spontaan tegen te komen. Zeker als je het spannend vindt om zomaar iemand aan te spreken, worden de kansen om een partner te vinden, in verhouding met vroeger relatief klein. Gelukkig kunnen datingsites hierin uitkomst bieden en de helpende hand uitreiken. Als je je inschrijft bij een online datingsite zoals Parship, krijg je namelijk toegang tot de database van mensen die net als jij staan ingeschreven.

parship.nl

Hoe onderscheid Parship zich?

Parship richt zich hierbij met name tot hoogopgeleiden die serieus op zoek zijn naar een partner. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je oprecht en betrouwbaar wordt ondersteund in je zoektocht naar de persoon die juist is voor jou. Je vindt hier hoogopgeleiden die meestal ook iets ouder zijn, rond de 30 jaar en ouder, waardoor Parship een ander publiek aantrekt qua leeftijd, intentie en opleidingsniveau. Als je serieus op zoek bent naar een partner die in eenzelfde levensfase zit en inhoud wil geven aan de relatie, dan ben je bij Parship op de juiste plek.

nl_parship_infografik

 

Hulpmiddelen voor een juiste match

Om je te helpen bij het vinden van de juiste persoon, zet Parship enkele middelen in. Zo is er een persoonlijkheidstest die je kunt nemen, aan de hand waarvan singles aan je kunnen worden voorgesteld die aansluiten bij wat je zoekt. Je kunt uiteraard ook zelf de profielen bekijken en zo een indruk over iemand krijgen. Daarnaast staat de website van Parship vol handige relatietips en kan ook de klantenservice je verder helpen. Zij geven informatie over hoe de datingsite werkt. Er is zelfs een aparte site voor gay singles, zodat ook hun zoektocht gemakkelijk en gericht optimale resultaten kan opleveren.


Leave A Comment