Dating Tips voor Mannen

Date tips voor mannen

Wordt dit jouw eerste date en wil je een goed indruk achterlaten? Wil je haar charmeren? De onderstaande tips zullen je hierbij op weg helpen.

Een date is een goede manier om achter te komen of zij wel past bij jou. Ook voor jou als man is het belangrijk, je laat immers aan haar zien of je wel past bij haar.

Twee belangrijke date tips

Een eerste indruk laat al heel wat zien. Probeer daarom niet te grappig overkomen, dit kan namelijk laten zien dat je niet serieus bent. Probeer ook niet té serieus over te komen, dit laat zien dat je niet grappig kan zijn. Een goed balans vinden kan geen kwaad.

De volgende twee tips zijn heel erg belangrijk om een goed indruk achter te laten:

1. Relaxen.

Ontspannen is de sleutel om goed over te komen! Probeer daarom niet te gespannen te zijn. Genieten en niet zenuwachtig zijn is zowel voor jou als voor haar moeilijk tijdens de eerste date, dus het hoeft niet perfect!

2. Praten.

Probeer sociaal te zijn. Praten is heel erg belangrijk in gesprekken, stille momenten wil je het liefst vermijden. Bovendien houdt niemand van mannen die niet praten, zelfs jouw eigen vrienden!

 8 date tips voor mannen

1. Kies de juiste plek.

Het is meestal de man die kiest waar er wordt gegeten. Het is daarom belangrijk om als man een plek te kiezen die heel erg romantisch is. Probeer een balans te vinden tussen gezellig en niet te druk.

2. Niet laat aankomen.

Op de eerste date is het vanzelfsprekend om stipt aan te komen. Zorg er voor dat je al aanwezig bent, voordat zij er is. Niemand houdt van wachten, ook vrouwen niet!

3. Plan iets leuks.

Vertel haar wat je in gedachte hebt, het kan namelijk zo zijn dat ze die restaurant helemaal niet leuk vindt. Misschien kan je wat vragen aan haar vriendin.

 

4. Goed kleden voor de date.

Een vrouw doet er alles aan om mooi en netjes te zijn voor de date, het zal dus niet deren dat jij als man ook hierop let.

5. Een lekker luchtje.

Ook bij de man is het belangrijk om fris en lekker te ruiken. Als het een lekker luchtje is, zal het zeker een goed indruk achterlaten.

6. Hygiëne.

Probeer netjes te zijn: let op je gezichtshaar, adem en nagels. Vooral een slecht adem kan een afknapper zijn. Een pepermuntje op eten kan geen kwaad!

7. Opscheppen.

Opscheppen over je baan en auto imponeert de vrouw niet! Probeer bescheiden over te komen en niet al te veel over jezelf te praten.

8. Dwingen is nooit goed.

Het kan zo zijn dat je wat hebt gepland voor die avond, maar je weet nooit of zij het wel leuk gaat vinden. Probeer je grenzen te kennen: als zij het niet wil, moet je het niet opdringen.

Plaats je eens in de schoenen van de vrouw, jij zou het toch ook vervelend vinden?

Meer informatie over dating tips? Kijk eens op de datingtips pagina van Datingzoeker.nl

Datingsite Categorieën