Dating Tips voor Vrouwen

Wordt dit jou de eerste date? Ben je zenuwachtig? In dit artikel worden de meest voor de hand liggende date tips toegelicht voor vrouwen.

De eerste date is voor elk persoon verschillend. Wat wel hetzelfde is, is het feit dat je op zoek bent naar je liefde. De volgende tips zullen je de weg wijs maken om de kans groter te maken dat het dé liefde is van je leven!

Dating tips voor vrouwen

De eerste date is niet meer dan een normaal gesprek dat je hebt gehad met een mannelijke collega of vriend. Maar wat wel anders is, is dat je misschien jouw leven zal delen met hem!

Zie het als een spelletje om er achter te komen of hij wel geschikt is en of jullie overeenkomsten hebben. Hoewel een eerste date soepel kan aflopen, kan het toch zo zijn dat er toch stille momenten vallen.

Dit maakt helemaal niet uit, het is immers jullie eerste date. Probeer je te gedragen als een echte dame en dan zal hij zich gedragen als een echte heer!

Met de volgende 8 tips kan jij een sterke indruk achterlaten.

8  date tips voor vrouwen

1. Laat hem zijn wie hij wil zijn.

Wil jij indruk maken op hem? Dan is het best om hem een man te laten zijn. Probeer wat te vragen aan hem en misschien bedient hij je wel. In zulke gevallen is het belangrijk om zijn mannelijkheid te proeven!

2. Een lekker luchtje.

Een lekker luchtje spuiten kan geen kwaad, maar doe niet té veel! Spuit het op strategische plekken: polsen, achter de oren, nek en in je decolleté. Ook kan je een beetje in de lucht spuiten en vervolgens er door heen lopen. Parfum kan zijn zintuigen laten prikkelen met alle gevolgen van dien! 

3. Draag pastel kleuren.

Voor jouw eerste dat is het belangrijk om pastel kleuren te dragen, je toont dan je vrouwelijkheid. Zwart en rood zijn een klassieke sexy combinatie, maar pastel is toch meer voor de echte vrouw.

4. Zachte handen.

Kleine details maken in zulke situaties vaak het verschil. Zorg er daarom voor dat je handen zacht en subtiel zijn. Hierdoor zal hij vaker en vaker jouw handen willen vasthouden.

5. Stel hem vragen.

Om die stille momenten te vermijden, is het ook belangrijk om zelf ook vragen te stellen. Schamen hoef je niet, het is immers ook zijn eerste keer! Ook mannen vinden het leuk als je interesse toont in hun leven.

6. Niet te vaak klagen.

Het kan zo zijn dat hij je uit eten neemt naar een restaurant waar het eten niet lekker is. Klaag dan niet! Het kan zo zijn dat hij daarop afknapt. Mannen vinden het namelijk niet leuk als vrouwen als maar klagen, let dus hierop.

7. Verzorgd en glad.

Elke man wil het liefst dat zijn vrouw glad en verzorgd is. Het is daarom belangrijk dat om elke zienbaar lichaamsdeel glad en verzorgd zijn.

8. Let op zijn budget.

Niet elke man heeft bakken met geld. Wees niet veeleisend en laat die dure champagne met rust!

Dit zijn de 8 belangrijkste date tips voor vrouwen. Probeer het uit en je zult zeker geen spijt krijgen!

Datingsite Categorieën