Bilove.nl

Bilove.nl

  • 21 nov 0

Bilove.nl

Deze datingsite is een website dat echt wel leuk is om te testen, dit omdat het één van de weinige datingsites is die zich alleen op bisexuele vrouwen mikt
Bilove, de bisexuele adult datingsite is ons dan ook goed bevallen, de datingsite ziet er goed uit kwa structuur, wel éénvoudig maar soms moet dat niet meer zijn.
Bilove is kleinere datingsite en dus niet zo groot als andere datingsites zoals Pepper of relatieplanet. Maar dan moet je ook weten dat deze datingsites op alle doelgroepen richt en niet één doelgroep.
Doordat Bilove zich maar op één doelgroep richt is de kans dan ook groot om een date te hebben.

Bilove is gebruiksvriendelijk, alles wijst zichzelf aan en je hoeft door de simpele structuur dus niet lang te zoeken naar vanalles.
Alle opties staan bijvoorbeeld onder mekaar en dit is regelmatig bij andere datingsites minder interessant.

Als je u registreert op een datingsite, dan wil je dat er genoeg aantal leden aanwezig zijn en dan ook liefst veel actief.
Je moet weten dat er geen honderdduizenden leden aanwezig zijn maar wanneer je u registreert dan zie je ook wel dat er genoeg mensen aanwezig zijn.
Er is een zoekfiler aanwezig waarmee je verschillende dingen kan aanklikken/invoegen. We zagen dan ook bij een selectie een paar tientallen profielen waarmee je eventueel kan in contact komen voor een date.
Blijkbaar is deze datingsite ook voor de doelgroep bisexuelen dat graag sex zoeken. Of dit nu éénmalig of meerdere malen is maakt niet uit.
Een serieuze relatie of sex, dit vind je allemaal op Bilove.nl

Matches op Bilove.nl

Bilove stuurt ook emails met matches. Ze zijn gebaseerd op matches dat jij invult over jouw eigen profiel.
Zowieso zijn er altijd wel mensen die iets gemeen hebben met jouw profiel, dit moet overeenstemmen.
Dus een persoon dat sex zoekt, zal niet een match krijgen via email waarin een profiel aangeeft een vaste relatie zoekt.

Beoordeling van Datingsite Bilove.nl

Bilove.nl hanteert lage prijzen rondom de full membership.
Een kleinere doelgroep kan leiden tot vlugger daten.
Wij raden dan ook deze datingsite aan als leuke doelgerichte bi datingsite voor vrouwen.

Andere homo datingsites

Gerelateerde artikelen


Leave A Comment