50 Plus match.nl

50 Plus match.nl

  • 05 jun 0

 50 Plusmatch.nl,

Deze datingsite is speciaal gericht naar de 50 plusser die als single actief op zoek is naar een nieuw begin van een relatie en toekomst. Doordat de meeste leden op deze datesite ouder dan 50 jaar zijn vind je dan ook sneller jouw partner naar jouw wensen en dit met de bedoeling naar een serieuze relatie. Hier moet je niet onder de 50 jaar beginnen zoeken en dit is natuurlijk het criterium van de datingsite, alle vrijgezellen voldoen aan “de leeftijd !

Leuk meegenomen dus dat dit een doelgerichte datesite is, 50 plusmatch.nl is dan ook nog ééns Internationaal!

MatchMedia, 50plusmatch is een onderdeel van dit grote Internationale bedrijf. Het is een Internationale orginatie met datingsites over Europa. Ze zijn geographisch zeer verspreid over heel Europa en toch word er enorme rekening gehouden met de lokale invloeden van de leden in de verschillende landen.

Datingsite kenmerken
Kosten Per Maand € 17,95
Kosten Per Jaar € 89,95
Gratis Berichten Nee
Gratis Reageren Ja
Gratis Interesse Ja
Gratis Fotos Bekijken Ja
Leden Niet Bekend
Erotische Contacten Nee
Internationaal Daten Nee
Chatbox Ja
Persoonlijkheidstest Ja
Alleen Senioren Nee
Mobiele Datingsite Ja

50plusdating.nl is een betrouwbare datingsite.

Deze datesite is één van de grootste datingsites voor 50 plussers, dit word aanzien omdat heel veel mensen zich dagelijks registreren op deze kwalitatieve datingsite voor ouderen en senioren. Deze doelgroep is zeker kieskeurig en wacht wat af, men kijkt ook aan wat men het geld wil besteden en doordat veel mensen zich registreren is de betrouwbaarheid van deze datingsite enorm hoog ! 50plusmatch heeft dan ook de onderscheiding gekregen door TrosRadar, namelijk de hoogstste waardering rondom datingsites in haar soort, dit wil heel wat zeggen toch !?

Fake dating word hier enorm tegen gegaan op 50 plus dating.nl

Fake dating word hier enorm bestreden, een team achter deze datingsite controleert dagelijks de profielen handmatig. Door dit kwalitatief en hoogstaande dienst voor de mensen die het echt menen weet je zeker dat je met echte mensen date op 50plusmatch.nl. Verder kun je ook in contact blijven met de leden en je dates via de mobiel pagina op je mobiele gsm. Wil je vandaag jouw droomdate ontmoeten?

Schrijf je dan in op 50plusmatch.nl !

Leave A Comment